Volontiranje u udruzi

U potrazi smo za kvalitetnim i motiviranim suradnicima koji su spremni pridružiti se našem timu. Pozivamo sve zainteresirane da svojim iskustvom, znanjem, praksom i dobrom voljom pomognu ostvariti ciljeve Udruge.

Traže se volonteri sljedećih struka:

• pravnici,
  • psiholozi,
  • psihoterapeuti,
  • socijalni radnici,
  • socijalni pedagozi.

Cilj Udruge

Udruga Djeca Ljubavi je osnovana sa ciljem da se ljubav prema djetetu stavi na prvo mjesto. Želimo potaknuti roditelje koji se razdvajaju da zaborave na međusobne razmirice i usredotoče se isključivo na dobrobit svoje djece.

Cjelokupna aktivnost Udruge zasniva se na odredbama Konvencije o pravima djeteta, te na potrebama, interesima i željama djece. Želimo zaštititi prava djece. Kroz Udrugu želimo promicati važnost i ulogu roditelja, te važnost oba roditelja u skrbi i odgoju djeteta s naglaskom da prava djeteta uvijek budu ispred prava roditelja, te apelirati na institucije da ne izjednačuju roditeljske odnose gdje je prisutno fizičko ili psihićko nasilje sa onima gdje ga nema. Zalažemo se za individualni pristup svakoj obitelji i svakom djetetu.

Svima koji žele sudjelovati u našem radu porućujemo da nam se pridruže, da zajedno s nama budu potpora roditeljima, obiteljima, djeci, sa ciljem da nam djeca budu sretna i da se njihov glas napokon čuje!

Svi zainteresirani mogu nam se javiti na: udruga.djeca.ljubavi@gmail.com